Hajónapló 128. nap: Utolsó méterek
2017. február 26. írta: Szabadnapos Szakács

Hajónapló 128. nap: Utolsó méterek

Alig 22 napom van vissza a hajózásból, így már a célegyenesben érezhetem magam. Nagy levegő, és teljes gáz!

Gyorsinterjú Enzsöl Balázzsal: Barcelona, Michelin-csillag és a tanfolyamok
2017. február 24. írta: Szabadnapos Szakács

Gyorsinterjú Enzsöl Balázzsal: Barcelona, Michelin-csillag és a tanfolyamok

Sajnos sok magyar tehetség a megérdemeltnél kisebb figyelmet kap, és én magam is csak teljesen véletlenül ismertem meg Enzsöl Balázst. A blogon olvashattatok már róla, hogy miként lett mosogatóból cukrász, és most itt egy rövid interjú vele. Azóta már Barcelonában él, és tanfolyamokat tart…