Pár tipp a tökéletes krumplipüréhez
2017. április 18. írta: Szabadnapos Szakács

Pár tipp a tökéletes krumplipüréhez

A krumplipüré az egyik legegyszerűbb fogásnak hangzik, mégis van pár apróság, amivel fényévekkel jobb eredményt érhetünk el.

Gyorsinterjú Enzsöl Balázzsal: Barcelona, Michelin-csillag és a tanfolyamok
2017. február 24. írta: Szabadnapos Szakács

Gyorsinterjú Enzsöl Balázzsal: Barcelona, Michelin-csillag és a tanfolyamok

Sajnos sok magyar tehetség a megérdemeltnél kisebb figyelmet kap, és én magam is csak teljesen véletlenül ismertem meg Enzsöl Balázst. A blogon olvashattatok már róla, hogy miként lett mosogatóból cukrász, és most itt egy rövid interjú vele. Azóta már Barcelonában él, és tanfolyamokat tart…

süti beállítások módosítása