Prológus
2014. december 07. írta: Szabadnapos Szakács

Prológus

Üdvözlök minden kedves Olvasót!


Miért is vagyok itt? Leszögezném: ez az oldal nem a csúcsgasztronómiáról szól, nem a szuvidálás művészetről, de még csak nem is a "pont-pont-vesszőcske" jellegű gasztronómiáról. Ha ilyen blogot keresel, akkor se kattints tovább. Talán ez is tetszeni fog.
1560540_809217375771775_553231930_n.jpg A blogom célja többek közt felkelteni az érdeklődést a főzés iránt, megmutatni, hogy kellő elszántsággal a főzés is művészetté alakul, segíteni a kezdőket, új praktikákat mutatni a haladóknak, és kritikákat fogadni a profiktól. Az alapismeretektől kezdve, a hétköznapokban is alkalmazható, elsőre bonyolultnak tűnő technikákig mindenből szeretnék valamit mutatni. Olyan kérdésekre akarok választ adni, amik a hétköznapi hobbi-szakács, de akár "csak" egy családanya fejében is nap, mint nap megfordulhatnak. Ezenfelül beletekinthettek egy szakács életébe a konyhafalakon túl is, mit is jelent pontosan szakácsnak lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszakacsnaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr986963375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása